hem - om erika - spelningar - musik - foto - kontakt

Sallyswag

Sallyswag

En skön musikalisk käftsmäll med influenser från hela världen. De olika medlemmarna i bandet är etablerade musiker på scener som sträcker sig över genrer allt från dancehall till svensk folkmusik, improvisationsmusik till affrobeat, från balkan till latinflow. Ur den färgsprakande musikaliska kollisionen uppstår en spännande och förförande fågel fenix som du inte vill missa! Sallyswag är ett sceniskt och grymt liveband som man inte kan låta bli att dansa till.

» www.sallyswag.se
» Sallyswag på Facebook
» Sallyswag på Instagram

Sanna Eriksson - Sång
Aurelia Dey - Sång
Erika Risinger - Fiol
Nadia Hamouchi - Trumpet
Anna Malmström - Klarinetter
Paulina Moberg - Trombon
Sanna Sikborn Erixon - Elgitarr
Nadina Pundins - Elbas
Ebba Wigren - Trumset

Navarra

Navarra

Navarra är högenergetisk folkmusik, groove och melodier, starka personliga uttryck och sammansvetsat fokus i både lekfullhet och allvar. Traditionen förs vidare med nya låtar och nya sound, improvisation och mångbottnade influenser.

"När navarra drar igång är det som om en magnetkraft slår till och genast drar dom öron och nyfikenhet till sig. Bandet är brasan i festivalkvällen, och av en ordinär tältduk har det plötsligt blivit en sagogrotta där ett ungt energiskt band jammar med självlysande ögon. Dom strör nordisk folk och jazz- och popinfluenser omkring sig i ett fiffigt myller." Linda Roslund, SR P2

"...denna grupp har ett sound och ett uttryck som ingen annan i dag. Och då, ska man komma ihåg att det finns många grupper med avstamp inom svensk folkmusik." Fride Jansson, Sörmlands Nyheter 2013

» www.navarra.me
» Navarra på Facebook

Sofia Bergström - sång
Arvid Kästel - piano
Erika Risinger - fiol
Carl-Johan Groth - Trummor

Olivias poesiorkester

Olivias Poesiorkester

Estradpoeten Olivia Bergdahl möter fyra framstående stråkmusiker i en spännande föreställning. Politiska och poetiska texter dansar fram bland rytmer och toner i nykomponerade arrangemang för kontrabas, fiol, viola och cello.

» www.oliviabergdahl.se
» Olivias Poesiorkester på Facebook

Olivia Bergdahl - röst
Erika Risinger - fiol och sång
Ida Rosén - viola och sång
Johannes Bergion - cello och sång
David Werthén - kontrabas, sång och stompbox

© Linnea Risinger Foto: Knut Utler